Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
eN
Co-Admin
Co-Admin
eN

Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011) Empty
MesazhTitulli: Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011)   Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011) EmptyThu 17 Mar - 2:35

Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011) Jose-mourinho-2011-2-21-14-0-53

Jose Mourinho është i qetë në mesin e euforisë pas kualifikimit të Real Madridit për në çerekfinale të Ligës së Kampionëve për të parën herë në shtatë vitet e fundit.

Portugezi thotë se për një ekip i Real Madridi edhe është e pritur të kualifikohet në çerekfinale, ku megjithatë do të dëshironte të shmangë ish-ekipet e tij, Inter dhe Chelsea.

“Ne jemi Real Madrid, është normale për ne të kualifikohemi për në çerekfinale. Kjo ishte një fitore kundër një ekipi shumë të mirë, mendoj se ne e merituam atë pas një paraqitje të kompletuar, ne luajtëm për të fituar dhe e merituam atë”, ka thënë Mourinho.

Duke folur për shortin që hidhet të premten, 48-vjeçari ka thënë: “Nuk kam ndonjë preferencë sa i takon kundërshtarit të ardhshëm, por do të doja të shmang Interin ose Chelsean, pasi është një vështirësi emocionale të përballesh me njerëzit tu”, ka thënë Mourinho.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mourinho: Nuk e dua Interin ose Chelsean në çerekfinale (17.03.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho bis: "E Dua INTERIN. Italia Me Mungon" (19.03.2011)
» Mourinho Shikon Interin Ne Finale (19.03.2011)
» Kaka:Mourinho me ka thene per zerat per Interin (14.11.2011)
» Diego Milito:Unë kurrë nuk ishte afër bashkimit me Jose Mourinho në Real Madrid.Unë preferoj Interin(05.02.2011)
» Mourinho: Juventus? "Kurrë nuk do ta drejtoja" (04.03.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: