Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Pazzo XInter
Moderator
Moderator
Andi Pazzo XInter

Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011) Empty
MesazhTitulli: Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011)   Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011) EmptyMon 17 Oct - 1:38

Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011) 316387_10150336631068865_155863448864_7879568_1090095716_n

Emri i tij eshte Lucas Rodrigues Moura da Silva eshte nje nga talentet me te medha te futbollit Brazilian.Lucas eshte nje lojtar i datelindjes 1992 luan ne rradhet e San Paolo dhe shpesh ka luajtur dhe me kombetaren Braziliane.Eshte nje lojtar premtues dhe eshte normale qe kerkohet nga shume ekipe angleze , italiane dhe spanjolle.Inter dhe Milan mbi te gjitha e ndjekin nga afer por ata e dine se per ta marre ate nga brazili do te jete shume e veshtire.Ne Inter eshte thene per nje blerje te mundshme te Lucas ne Janar por deri ne kete moment jane vetem hipoteza.Lucas mendon se transferimi i tij eshte shum here.Ai duhet te rritet ende ne Brazil per te mos u djegur ne Evrope.Duke folur per FIFA.COM Lucas shpreh nje dashuri per San Paolon por dhe nuk perjashtim nje transferim ne Europe: " Une jam i lumtur qe klubet e medha evropiane jane te interesuara per mua , kjo do te thote se une jam duke e bere shum mire punen time, por une jam akoma shum i ri dhe kam shume per te mesuar.Tani une jam i perqendruar vetem tek San Paolo dua te fitoj tituj ketu dhe te shkruaj emrin tim ne historine e ketij klubi , pastaj te mendoj per nje transferim jashte vendit tim.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lucas : " Mendoj vetem per San Paolon .Europa ? Eshte shpejt" (17.10.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Lille, Seydoux: “Vetem Interi eshte me mire se ne” (14.09.2011)
» Forlan eshte akordi mungojne vetem letrat. Kucka tani? 1.5 milion (26.08.2011)
» Bale :Une mendoj vetem per Spurs
» Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..." (29.09.2010)
» Coutinho: "Goli i Munguar? Mendoj Vetem Te Jap Maximumin Tim Ne Fushen e Lojes (25.10.2010)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: