Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..." (29.09.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..."  (29.09.2010) Empty
MesazhTitulli: Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..." (29.09.2010)   Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..."  (29.09.2010) EmptyWed 29 Sep - 10:39

Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..."  (29.09.2010) 1d74da10

Pas debutimit te tij me fanelen Zikalter edhe ne Champions League, Biabiany ka thene per mediat se ndjehet mjaft i lumtur per kete ndeshje te zhvilluar nga ana e tij dhe fitoren Zikalter. "Ne kete mbremje asnje nga ne nuk ka gabuar asgje, ka qene nje ndeshje perfekte e luajtur nga ana jone. Jam mjaft i lumtur per ate cka kam arritur te jap sonte ne fushen e lojes, tani me duhet te vazhdoj serisht ne kete rruge te ndjekur, duhet te jap maksimumin tim ne cdo ndeshje...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Biabiany: "Mendoj Vetem Te Jap Me Te Miren Time Te Mundshme..." (29.09.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Coutinho: "Goli i Munguar? Mendoj Vetem Te Jap Maximumin Tim Ne Fushen e Lojes (25.10.2010)
» Sneijder: "Topi i Arte Do Te Ishte Maximumi Per Mua, Momentalisht Mendoj Vetem Per Ekipin..." (22.10.2010)
» Sneijder: "Eshte Vetem INTER-i Ne Zemren Time. Dua Te Shenoj Kunder Cagliarit" (15.10.2010)
» Raporti i GdS - Vetem Zarate dhe Sneijder dhane me te miren (18.09.2011)
» Bale :Une mendoj vetem per Spurs

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: