Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Pazzo
Anëtar
Anëtar
Andi Pazzo

Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011) Empty
MesazhTitulli: Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011)   Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011) EmptySat 8 Oct - 9:18

Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011) Diegoforlanininter_432154
Diego Forlan gjat nje interviste te dhene pas triumfit me Uruguajin ne sfiden me Bolivin ka komentuar per kampionatin dhe Interin ”Ndeshja e rradhes eshte mjaft e rendesishme per ne.Eshte nje moment i veshtire, por ndaj Napolit mund te them se kemi qene te kushtezuar nga vendimet arbritrale duke dhene nje penalti te pa qene. ”Eshte keq te shohesh tifozet te largohen nga stadiumi me heret. Personalisht mund te them se jam mire, por me duhet ende kohe per te arritur ne formen time me te mire fizike...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Sneijde Gati Rikthimi. Me Catanian ose Maksimumi me Lillen... (09.10.2011)
» Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011)
» Zanetti lëvizur: "Kjo është një kohë e trishtuar, por unë falënderoj të gjithë tifozët"(31.05.2011)
» Paolillo- Inter vs Napoli?Nuk eshte sfida për titull kampion (01.10.2011)
»  Forlan: “Dua Championsin” (14.09.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: