Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Pazzo XInter
Moderator
Moderator
Andi Pazzo XInter

Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011) Empty
MesazhTitulli: Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011)   Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011) EmptyWed 15 Jun - 22:10

Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011) Etoocrop_2524133
Ne intervisten e dhene nga Samuel Eto'o per televizionin kamerunas STV 2,ai hedh dyshime mbi te ardhmen e tij:"Une kam disa oferta-tha sulmuesi.Une duhet te vendos se cfare do te beje nese do te qendroj apo do te largohem sepse une jam 30 vjec dhe mund te jete mundesia e fundit per karrieren time nuk e bejne ndryshimin 100 apo 200,000 Euro me shume ose me pak,por une dua te ndjehem mire ne nje qytet,te luaj dhe te argetohem.Por le te shohim une kam nje muaj pushim per te vendosur."
Fjale keto qe kane lekundur Interin qe mund te thone gjithcka ose asgje sipas disa artikujve Eto'o mund te shkoje tek PSG se bashku me Leon trajneri aktual i Interit i cili duket se ka pranuar oferten.Mbetet te shihet gjithcka,Moratti gjithmone ka thene se do te jete nje vere e nxehte.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Eto'o:Kam nje muaj kohe per te vleresuar ofertat (16.06.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» W. Samuel Dhe Rikthimi Qe Duhet Vleresuar... (19.03.2011)
» Inter i Kujdesshem: "Eto'o Per tu Vleresuar Per Te Shtunen" (20.04.2011)
» Forlan:Me jepni kohe,sfida me Catanian decizive *08.10.2011)
» Zanetti lëvizur: "Kjo është një kohë e trishtuar, por unë falënderoj të gjithë tifozët"(31.05.2011)
» Stankovic Jashte Fushave Per Rreth Nje Muaj (27.01.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: