Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona.. (13.02.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Drini
V.I.P
V.I.P
Drini

Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona..  (13.02.2011) Empty
MesazhTitulli: Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona.. (13.02.2011)   Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona..  (13.02.2011) EmptySun 13 Feb - 1:48

Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona..  (13.02.2011) Gyi00610

Kjo është zbuluar nga Gazzeta Dello Sport, se ka pasur një lidhje të veçantë mes numrit të kartona të verdhë dhe fitoreve te sezonit të kaluar nga ekipi Zikalter. Nën drejtimin e Mourinjos Statistikat tregojn: 87 kartona të verdhë në 38 ndeshje te luajtur, 7 kartona te kuq, një mesatare prej 2,65 kartona te verdhe për ndeshje. Leonardo ka bërë thirrje për sakrificë, lojtarët duhet të jenë të vëmëndshëm ndaj presioneve në lojë, duhet ti anashkalojn nderhyrjet. Kërkoj te jenë të sigurtë në ndërhyrje dhe të tërhiqet ndonjëherë këmba mbrapa.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Interi Dhe Kartonat e Verdhe. Leonardo: Sekreti Im Per Më pak Kartona.. (13.02.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Leonardo dhe Eto'o nuk largohen nga Interi (30.05.2011)
» Leonardo:Ndeshja Kunder Juventusit e vështirë, por Interi deshiron te vazhdoje me Fitore (13.02.2011)
» Motta, Lucio, Kharja dhe Maicon: Syte Nga Marrja e Kartonave Te Verdhe (10.05.2011)
» Leonardo perseri ne Inter? (07.09.2011)
» Moratti:Leonardo-PSG? "Ndoshta" (17.06.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: