Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur" (26.01.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur"  (26.01.2011) Empty
MesazhTitulli: Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur" (26.01.2011)   Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur"  (26.01.2011) EmptyWed 26 Jan - 12:08

Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur"  (26.01.2011) Ccbab611

Andrea Ranocchia pas kualifikimit per ne sazen e GjysemFinaleve te Kupes se Italise ne ndeshjen e sotme ka folur per mediat: "Jam i lumtur qe arrita te ndaloja shenimin e golit nga Napoli ne vijen e portes. Mund te them se jemi treguar mjaft te zotet ne nje ndeshje te forte si kjo e sotmja kunder nje Napoli qe ka zhvilluar nje ndeshje te madhe. Jam duke u mesuar me ritmet e reja te nje ekipi te madh sic eshte Inter, avash avash po ambientohem tashme... Te kalonim ne GjysemFinalet e kupes se Italise ishte mjaft e rendesishme per ne, tashme te presim per te mesuar kundeshtarin e rradhes per kete kompeticion.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur" (26.01.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Leo: "Mese i Lumtur. Cfare Talenti Cou..." (08.05.2011)
» Leonardo: "Mese i Lumtur Per Kete Fitore..." (06.02.2011)
» Nagatomo: "Mese i Lumtur Qe do Te Qendroj Tek Inter" (08.06.2011)
» Leo: "Inter, Cfare Shpirti i Mrekullueshem. Jam Mese i Lumtur..." (26.01.2011)
» Flet Sneijder: "Mjaft Mire. Mese i Lumtur Per Pazzinin" (01.05.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: