Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..." (12.01.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..."  (12.01.2011) Empty
MesazhTitulli: Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..." (12.01.2011)   Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..."  (12.01.2011) EmptyWed 12 Jan - 11:47

Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..."  (12.01.2011) Ccbab610

Ne debutimin e tij me fanelen Zikalter ne ndeshjen e sotme, te riut Andrea Ranocchia duket se i ka lene nje mbrese mjaft te mire kjo ndeshje: "Persa i perket penalltise se shkaktuar nga une ne kete ndeshje, mund te them se kontakti me Rudolf ishte. Gjithsesi jam mese i lumtur per kete debutim timin me Fanelen Zikalter, ketu eshte nje ambient fantastik.
Cfare Me Thonte Cambiasso ? "Gjate pjeses me te madhe te lojes, ishte ai qe me jepte mesime sesi te vendosesha ne fushen e lojes."
Jam mese i lumtur qe gjendem ketu. Nje vit me pare gjendesha jasht fushave te lojes per shkak te demtimit dhe tani jam pjese e ekipit Zikalter, keshtu eshte futbolli, mund te ndryshojne shume gjera gjate nje kohe te shkurter...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ranocchia: "I Lumtur Qe Gjendem Ketu. Cuchu Me Ndihmoi..." (12.01.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Ranocchia: "Po Rigjej Formen. Jam Mese i Lumtur" (26.01.2011)
» CuChu: "Rruga e Duhur. Te Vazhdojme Keshtu" (09.04.2011)
» Kharja: "Pazzini i Mrekullueshem. Gjendem Ne Skuadren Me Te Mire Ne Itali (30.01.2011)
» Milito Beson: "Kthesa Jone Fillon Qe Ketu" (10.04.2011)
» Samuel:"Fitore per te treguar se Interi eshte ende ketu" (03.11.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: