Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë Empty
MesazhTitulli: Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë   Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë EmptyMon 25 Oct - 23:51

Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë Sir-Alex-Ferguson

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, thotë se pasuesi i tij në stolin e trajnerit duhet të ketë përvojë të kënaqshme në futboll.“Nuk mendoj se është vështirë për menaxherët të përballen me këtë – unë vetëm kam përfituar që kam qenë në klub për një kohë aq të gjatë. Kam përjetuar shumë gjëra të cilat ndodhin dhe ka pasur kohë në të kaluarën kur kam ecur nëpër të njëjtën rrugë”, ka thënë Ferguson duke komentuar rastin e fundit me Wayne Rooneyn.“Kur je menaxher në klub, duhet të kesh dikë të fuqishëm i cili merret me të gjitha rastet dhe ne kemi qenë të fuqishëm gjatë viteve. Kjo është se pse nuk mendoj se Manchester United do të përjetojë të ketë një menaxher të ri, të jem i sinqertë”.“Është një detyrë e cila ka nevojë për shumë përvojë. Është diçka për të ardhmen, por për momentin ne kemi dobi nga 24 vitet e mia në klub, andaj fatmirësisht kështu ia dalim”, ka shtuar skocezi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ferguson: Pasuesi im duhet të jetë me përvojë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Ferguson: Balotelli do të jetë Ronaldo i ri
» Pazzini: "Inter Duhet Te Jete Nje PikeNisje Per Mua... (29.01.2011)
» Puyol: Sergio Ramos, pasuesi im te Barca 15.06.2010
» Ferguson: Nuk ka më transferime
» Ferguson: Rooney nuk është pa uri

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: