Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..." (15.10.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..."  (15.10.2010) Empty
MesazhTitulli: Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..." (15.10.2010)   Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..."  (15.10.2010) EmptyMon 25 Oct - 5:59

Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..."  (15.10.2010) Rafael12

"Mendoj qe gjate pjeses se pare kemi arritur te kishim kontrollin e ndeshjes ne dore, me pas lojtaret e Sampdorias kane mundur te dalin ne kundersulm dhe ja kane arritur t'na vinin ne veshtiresi. Sa keq te pesosh nje gol keshtu, gol i lindur nga nje faull i Cassanos qe nuk u dha, nderkohe qe vet Cassano ne momentin e faulltit shikonte nga Arbitri anesor. Ky gabim qe na kushtuar shume ne kete ndeshje. Arbitri nuk me ka pelqyer edhe aq ne ndeshjen e mbremshme, kam biseduar edhe me Gjyqtarin e 4-tert dhe i kam thene se kane qene 2 gabime te bera ne kete ndeshje, gjithsesi nuk mund te ndryshonim rezultatin e takimit. Ne qofte se skuadra vazhdon te krijoje kaq shume raste ne nje ndeshje, shenimet do te jene me te shumta... Persa i perket te rikthyerve nga demtimet, Pandev eshte futur ne fushen e lojes dhe ka bere cdo gje me se miri.
C'do Te Ndodhe Me Eto'o Kur Te Rikthehet Militto Nga Demtimi ? "Militto mund te them se eshte nje lojtar inteligjent, do te mund te gjejme nje mundesi per te miren e te dyve kur te rikthehet ai...
"Mund te them se gjerat ne kete ekip jane duke shkuar gjithnje e me mire, ne ndeshjen kunder Sampdorias mendoj se na ka munguar paksa fati ne shenimin e golit...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Benitez: "Nje Gabim Qe Na Ka Kushtuar Shume..." (15.10.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» "Benitez kërkon më shumë ndaj Twentes" (14.09.2010)
» Benitez: Disa lojtarë nuk mundoheshin shumë (10.02.2011)
» Benitez unë jam i Mencur (17.06.2010)
» Benitez: Nuk jam Mourinho 15.06.2010
» Benitez i kundërpërgjigjet Fergusonit (19.09.2010)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: