Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
eN
Co-Admin
Co-Admin
eN

Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011) Empty
MesazhTitulli: Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011)   Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011) EmptyTue 15 Nov - 4:31

Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011) Cristian+Chivu+FC+Internazionale+Milano+Training+kJ3b-QNUG60l

Agjenti i Cristian Chivu ka zbuluar se mbrojtësi i Interit mund të bashkohet me Real Madrid si një lojtar i lirë verën e ardhshme dhe ka hedhur poshtë rikthimin e tij në Ajax.Raportet e fundit kanë lidhur 31-vjeçar me një largim nga Meazza për tu rikthyer perseri ne Ajax, për të cilin ai ka luajtur në mes viteve 1999 dhe 2003.
"Rikthimi ne Ajax? Unë do të them se ai do të vazhdojë të luajë jashtë vendit, ndoshta në Real Madrid", tha agjentii lojtarit Joan Becali per ESPNSoccernet.''Unë jam duke folur me tre apo katër ekipe të nivelit të larte.''
Kontrata aktuale Chivu me gjigandët italian skadon në fund të sezonit dhe deri më tani nuk eshte arritur asnjë marrëveshje re.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Chivu mund ti bashkohet Real Madrid (15.11.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Bastet: Barcelona dhe Real Madrid favorite...(12.9.2011)
» Inter pas Kaka' : Ofron 30 milione per Real Madrid (15.06.2011)
» CdS : "Maicon-Marcelo , Real Madrid do ta provoje serish ? (13.08.2011)
» Marca: "Real Madrid Ben Te Sajin Talentin Sahin" (02.05.2011)
» Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: