Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
eN
Co-Admin
Co-Admin
eN

Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011) Empty
MesazhTitulli: Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011)   Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011) EmptyTue 22 Feb - 1:54

Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011) Leonardom

Kapiteni Javier Zanetti pas konferences per shtyp, foli edhe trajneri i Interit Leonardo thotë se sfida përballe Bayernit nesër do te jete ndryshe 22 Majit: "Kjo është një kohë krejtësisht ndryshe dhe çdo lojë ka historinë e vet, "Leo fillon në një konferencë shtypi përpara ndeshjesee ne Ligën e Kampionëve në mes Interit dhe Bayernit.

"Cdo lojë është ndryshe .Është e qartë që në fushë do të jenë lojtaret që janë në forme te mirë ne ligë. Ne kemi alternativa, më pak se ne kampionat.

"Unë e pashë ndeshjen në Madrid. Për ke ishe tifoz? Çfarë do përgjigje mund të duket se kjo nuk është e vërtetë. Por une ishta tifoze per Interin për ekipin italian. Unë u ndjeva mir kur Interi fitoj ", tregon Leonard.

"Unë mendoj se Nagatomo ka qenë gjithmonë ne hapa pozitiv përpara në të gjitha garat që ai ka bërë: kjo është një alternativë e rëndësishme," thotë ai gazetarëve japoneze

"Kurrë nuk kam biseduar për gjyqtarët dhe unë shpresoj se kurre nuk do ta beje"u përgjigj trajneri

"Ky ekip është kampione, dhe mund të luftojë me këdo Ne do të luftojmë me te gjitha forcat tona:. ky ekip ka aftësinë për të u përballure me vështirësi. "

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Leonardo: "Ne mund të luftojme me këdo. Ne Madrid per tifo per Interin.(22.02.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: