eN Co-Admin
| Titulli: Gasperini:Nëse Interi nuk besonte në punën time, pse të nënshkruajnë me mua (23.09.2011) Thu 22 Sep - 21:04 | |
| Gasperini u përpoq që ta zbatonte sistemin e tij të preferuar 3-4-3 në Inter, por nuk kishte asnjë fruta pasi humbi katër nga pesë ndeshjet e para zyrtare të sezonit. Ish-bosi Genoa thotë se ai nuk sheh ndonjë arsye për largimin e tij nga Giusseppe Meazza pasi ata e dinin se cfare moduli perdor.
"Unë e di që rezultate përcaktojnë gjithçka,"tha ai per Secolo XIX. "Interi e dinte se sistemi im ishte 3-4-3. Nuk është se unë nuk e di një sistem tjetër, por unë besoj se me këtë sistem, ekipi do të luajë më mirë. I shpjegova këtë drejtuesve të Interit tri herë, kur fola me ta. Besoj se polemika në lidhje me formacionit është përdorur si një justifikim. Nëse Interi nuk besonte në punën time, pse të nënshkruajnë me mua?"
Gasperini vazhdoi të tregonte se ai nuk ishte i kënaqur me nenshkrimet e lojtarëve gjate afatit kalimtare te veres pasi shumë nënshkrime ju ishin mohuar nga drejtuesit e klubit.
"Pas shitjes se Eto'o, kam kërkuar dy lojtarë: Ezequiel Lavezzi nga Napoli dhe Rodrigo Palacio nga Genoa," vuri në dukje ai."Me dy sulmues si Diego Milito dhe Giampaolo Pazzini në qendër, nuk ka pasur probleme: ata mund të luajnë 30 ndeshje, ne Serie A,Ligen e Kampioneve dhe Kupa e Italisë. Në vend të kësaj, erdhi Diego Forlan, një tjetër kampion, si në dhe jashtë fushës. Mendoja për vënien e tij në krahun e majtë dhe në këtë mënyrë Sneijder mund të ishte organizatori i lojes."
"Kam provuar gjithçka dhe asgjë nuk ka funksionuar." | |
|