Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..." (08.05.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..."  (08.05.2011) Empty
MesazhTitulli: Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..." (08.05.2011)   Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..."  (08.05.2011) EmptySun 8 May - 9:01

Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..."  (08.05.2011) A9071011

Kapiten Javier Zanetti, ka folur per InterChannel pas fitores se sotme ne ndeshjen kunder Fiorentines: "Kemi arritur te japim nje pergjigje te madhe edhe nje here tjeter, ishte mjaft e rendesishme te fitonim sot, edhe per nje pergatitje me te mire te ndeshjes te se merkures kunder Romes. Skuadra mund te them se ka arritur te beje nje pune te shkelqyer."
Probleme Fizike ?: "Asgje serioze, thjesht nje dhimbje e vogel ne kembe por asgje serioze."
Ne sezonin e kaluar kemi arritur te fitojme kupen ndersa tani kemi arritur te sigurojme nje vend per Champions Leaguen e ardhshme.
Coutinho ?: "Duket si Im bir. Kemi nje raport se bashku si Baba e Bir... Mund te them se jam mjaft i lumtur per ate cka ai ka arritur te jape sot ne fushen e lojes. Nuk ishte e thjeshte per te, duke pare edhe hapsirat e pakta qe i ishin dhene deri me tani, dhe kjo mund te them se ka qene mundesia e tij qe Leo i ka dhene, mundesi qe ka arritur ta shfrytezoje mjaft mire duke treguar edhe nje here cilesite qe ka."
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..." (08.05.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Leo: "Gjithcka Pozitive, Ndeshje Mjaft e Mire..." (12.01.2011)
» Moratti:"E pamundura" eshte magjepese.Milito me duket mire,Nagatomo....(11/04/2011)
» Rast Mjaft i Mire Per Coutinhon Me Mos Aktivizimin e Sneijder. (08.04.2011)
» Timossi: "Per Pazzinin Ky Eshte Nje Rast Mjaft i Mire (30.01.2011)
» Moratti i Lumtur Per Paraqitjen Mjaft Te Mire Te Nagatomos (10.04.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: