Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Zanetti: "Mjaft Mire Coutinho. Duket Si Im Bir..." (08.05.2011) Sun 8 May - 9:01 | |
| Kapiten Javier Zanetti, ka folur per InterChannel pas fitores se sotme ne ndeshjen kunder Fiorentines: "Kemi arritur te japim nje pergjigje te madhe edhe nje here tjeter, ishte mjaft e rendesishme te fitonim sot, edhe per nje pergatitje me te mire te ndeshjes te se merkures kunder Romes. Skuadra mund te them se ka arritur te beje nje pune te shkelqyer." Probleme Fizike ?: "Asgje serioze, thjesht nje dhimbje e vogel ne kembe por asgje serioze." Ne sezonin e kaluar kemi arritur te fitojme kupen ndersa tani kemi arritur te sigurojme nje vend per Champions Leaguen e ardhshme. Coutinho ?: "Duket si Im bir. Kemi nje raport se bashku si Baba e Bir... Mund te them se jam mjaft i lumtur per ate cka ai ka arritur te jape sot ne fushen e lojes. Nuk ishte e thjeshte per te, duke pare edhe hapsirat e pakta qe i ishin dhene deri me tani, dhe kjo mund te them se ka qene mundesia e tij qe Leo i ka dhene, mundesi qe ka arritur ta shfrytezoje mjaft mire duke treguar edhe nje here cilesite qe ka." | |
|