Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)
Autori
Mesazh
Fc.Inter Albanian Admin
Titulli: Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011) Sun 8 May - 8:44
Giampaolo Pazzini ka komentuar keshtu fitoren e sotme kunder Fiorentines: "Kam ardhur ne skuadren me te mire te mundshme ne merkaton e Janarit. Jemi mjaft te lumtur, po zhvillojme ndeshje te mira edhe pse tashme kampionati matematikisht ka mbaruar. Mungon vetem te vendoset fituesja e Kupes se Italise dhe do te provojme ta fitojme kete kompeticion." Pak Golat e Mij Te Shenuar, 15 Deri Me Tani ?: E vertete, mund te them se kam pasur disa veshtiresi edhe per shkak te nderrimit te faneles nga nje ekip ne tjetrin." Sampdoria ? "Shpresoj qe ish shoket e mij te skuadres te arrijne te dalin nga ky moment i veshtire ku gjenden. Kam kaluar 2 sezone te paharrueshme per mua ne Genoa, dhe i uroj ish shokeve te mij, gjithe te mirat". Nje Vleresim Mbi Sanchez?: "E ka vertetuar tashme, eshte nje nga lojtaret me te mire ne qarkullim per rrolin qe mbulon, do te ishte e pamundur mos ta vleresoje nje lojtar te tille" "Sigurisht nje nga me te miret per Interin sot ne fushen e lojes ishte edhe Talenti Coutinho. Ka mjaft talent ai djale dhe jam mese i lumtur per prezencen dhe golin qe ka arritur te shenoje. Ka ende per te permiresuar duke pare edhe moshen aktuale qe ja lejon dicka te tille..."
Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)