Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!"  (08.05.2011) Empty
MesazhTitulli: Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)   Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!"  (08.05.2011) EmptySun 8 May - 8:44

Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!"  (08.05.2011) B2fdee11

Giampaolo Pazzini ka komentuar keshtu fitoren e sotme kunder Fiorentines: "Kam ardhur ne skuadren me te mire te mundshme ne merkaton e Janarit. Jemi mjaft te lumtur, po zhvillojme ndeshje te mira edhe pse tashme kampionati matematikisht ka mbaruar. Mungon vetem te vendoset fituesja e Kupes se Italise dhe do te provojme ta fitojme kete kompeticion." Pak Golat e Mij Te Shenuar, 15 Deri Me Tani ?: E vertete, mund te them se kam pasur disa veshtiresi edhe per shkak te nderrimit te faneles nga nje ekip ne tjetrin."
Sampdoria ? "Shpresoj qe ish shoket e mij te skuadres te arrijne te dalin nga ky moment i veshtire ku gjenden. Kam kaluar 2 sezone te paharrueshme per mua ne Genoa, dhe i uroj ish shokeve te mij, gjithe te mirat".
Nje Vleresim Mbi Sanchez?: "E ka vertetuar tashme, eshte nje nga lojtaret me te mire ne qarkullim per rrolin qe mbulon, do te ishte e pamundur mos ta vleresoje nje lojtar te tille"
"Sigurisht nje nga me te miret per Interin sot ne fushen e lojes ishte edhe Talenti Coutinho. Ka mjaft talent ai djale dhe jam mese i lumtur per prezencen dhe golin qe ka arritur te shenoje. Ka ende per te permiresuar duke pare edhe moshen aktuale qe ja lejon dicka te tille..."
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Nagatomo: "Te Vazhdojme Keshtu" (24.04.2011)
» Cambiasso: "Te Vazhdojme Keshtu..." (12.01.2011)
» Zanetti: "Ne Rrugen e Duhur, Te Vazhdojme Keshtu..." (06.02.2011)
» CuChu: "Rruga e Duhur. Te Vazhdojme Keshtu" (09.04.2011)
» Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen" (19.04.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: