Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen" (19.04.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen"  (19.04.2011) Empty
MesazhTitulli: Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen" (19.04.2011)   Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen"  (19.04.2011) EmptyTue 19 Apr - 10:17

Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen"  (19.04.2011) 81c51f11

Me ne fund nje rezultat pozitiv per Zikaltrit pas atyre 4 ndeshjeve negative qe duket se kane vendosur kete sezon per ekipin e Leonardos. Per mediat pas ksaj fitoreje, tekniku Brazilian ka thene: "Ishte mese e rendesishme sot te fitonim per te ndaluar rezultatet negative qe po jepnim, asnjehere nuk eshte aq e thjeshte sa c'mund te duket, jane shume faktore qe ndikojne ne humbjen e qetesise ne momente decizive te sezonit. Fitorja e sotme ne "Olimpico" mund te them se nuk ishte edhe aq e lete, djemte jane treguar mese te zote duke luajtur nje ndeshje te madhe.
Rikthimi i Mourinhos ne stolin Zikalter ? "Mund te them se jam mese i qete, nuk preokupohem per kete gje. Jetoj te tashmen dhe mendoj vetem per te, persa i perket te ardhmes te shikojme".
"Tani le te mendojme per ndeshjen e se shtunes, na pret nje tjeter ndeshje e veshtire..."
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Leo: "Te Vazhdojme Keshtu. Jam i Qete Dhe Nuk Mendoj Per Te Ardhmen" (19.04.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Nagatomo: "Te Vazhdojme Keshtu" (24.04.2011)
» Cambiasso: "Te Vazhdojme Keshtu..." (12.01.2011)
» Zanetti: "Ne Rrugen e Duhur, Te Vazhdojme Keshtu..." (06.02.2011)
» CuChu: "Rruga e Duhur. Te Vazhdojme Keshtu" (09.04.2011)
» Pazzini: "Te Vazhdojme Keshtu. Sanchez Dhe Cou, Me Te Miret!" (08.05.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: