Pazzini: "Champions: Kam Besim Tek Shoket e Mij" (09.04.2011)
Autori
Mesazh
Fc.Inter Albanian Admin
Titulli: Pazzini: "Champions: Kam Besim Tek Shoket e Mij" (09.04.2011) Sat 9 Apr - 9:37
Mbas fitores se sotme me Chievon, Giampaolo Pazzin flet per kete ndeshje dhe sfiden qe i pret Zikalterit ne Chmapions, sfide ku ai nuk mund te jape kontributin e tij per te ndihmuar shoket e skuadres qe duket se besojne ne kthimin e rezultatit pas humbjes ne shtepi me rezultatin 2-5: "Kjo e sotmja mund te them se ka qene nje ndeshje e veshtire, kemi vuajtur paksa, Chievo eshte nje ekip qe di te mbrohet mire. Gjithsesi kemi arritur te fitojme duke mare 3 pike mese te vlefshme qe na japin kurajo per me tej. Nuk eshte e thjeshte te nisesh pas 2 humbjeve qe ke pesuar. Nagatomo? "Jemi mesete lumtur per te, edhe ne ndeshjen e sotme ka arritur te tregoje se c'eshte i afte te jape ne fushen e lojes ai. Shpresojme te vazhdoje me paraqitje te tilla..." Ne fund Pazzini ka folur edhe per Champions League dhe ndeshjen e veshtire qe i pret shoket e tij te ekipit. Ai nuk mund te jape kontributin e tij por duket se ka mjaft besim ne shoket e skuadres dhe ne kthimin e rezultatit: "Me vret shume fakti qe nuk mund te jap kontributin tim per te ndihmuar shoket e ekipit ne kete ndeshje. Gjithsesi kam mjaft besim ne shoket e mij, duke e ditur mjaft mire se c'jane ne gjendje te bejne..."
Pazzini: "Champions: Kam Besim Tek Shoket e Mij" (09.04.2011)