Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Sneijder: "Sonte Do Te Luaje Interi i Vertete". Premier League? "Kam Nje Kontrate" (15.03.2011) Tue 15 Mar - 6:29 | |
| "Te humbesh nje ndeshje ne shtepi ne Ligen e Kampioneve eshte gjithnje e veshtire te vazhdosh per ne ndeshjen tjeter kur behet fjale per ndeshje te tilla, mbi te gjitha kur ne ate te paren ke arritur te krijosh shume raste e ke pesuar nje gol ne fund. Ne kete ndeshje na duhet te kemi nje shpirt prej Interi, qe ne kete sezon duket se po mungon paksa krahasuar me sezonin e kaluar kur u gjendem ne majen e futbollit Europian e atij Boteror. Shpirti i gares mund te them se eshte ai qe na ka bere te ishim kampion ne sezonin e kaluar. Nuk e ekzagjeroj kur them se kemi mundesi te mira per ta fituar kete ndeshje e per tu kualifikuar per ne turin tjeret te ketij kompeticioni. E gjithe skuadra i eshte perkushtuar fitoreve si ne kampionat ashtu edhe ne Champions dhe duket se nuk do te dorezohet lehte." Persa i perket Champions League, kampioni mund te them se eshte gjithnje nje ekip Italian, Spanjoll apo Anglez. Kjo gje sipas meje esht paksa per te ardhur keq, keq sepse duke pare qe vetem disa skuadra kane pasur sukses ne vitet e fundit ne Champions League dhe disa te vendeve te tjera jo.
Me duhet te zgjedh nje skuader qe ka mundsi ta fitoje kete trofe kete sezon ? :"Inter padyshim. Kam besim ne skuadren time dhe te gjith se bashku duam te perserisim serisht ate c'ka kemi arritur te bejme vjet por sigurisht duke mos perjashtuar Real Madrid dhe Barcelonen qe duket se jane ekipe pretendente. Gjithashtu edhe Manchester United, Chelsea dhe Tottenham qe ne Angli ka bere gjithcka mjaft mire, mund te bejne nje rruge te gjate ne Champions..."
Ne Te Ardhme Mund Te Luani Ne Premier League ? : "Premier League mund te them se eshte nje nga kampionatet m te bukur ne Europe, ka pasion, prestigj dhe shume tifoze, kjo gje nuk vihet ne dyshim. Me duhet te rrespektoj Interin, ekip me te cilin kam nje kontrate te gjate. Ky ekip me ka dhene nje mundesi kur kisha mjaft nevoje per kete dhe ketu kam arritur te fitoj gjithcka. I jam shume mirenjohes ish teknikut Zikalter Mourinho, presidentit Moratti dhe tifozeve Zikalter mbi te gjithe..." | |
|