Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Mou: "Djemt e Mij Jane Tek INTER, Bej Tifo Per To Gjithmone" (22.02.2011) Tue 22 Feb - 11:30 | |
| Edhe pak ore e ndajne Interin nga ndeshja kunder Bayern, e vlefshme per fazen e 1/16 te Champions League 2010-2011. Ndeshje ku perballen 2 ekipe qe kemi pare edhe ne finalen e madhe te Madrid thuajse 9 muaj me pare, ku Zikaltrit kane arritur te dalin fitues nga fusha e lojes fale 2 golave te Diego Milito-s. Naten e kurorezimit te kampioneve Zikalter ne Madrid, ekipin e drejtone José Mourinho, aktualisht trajner i Realit te Madrid qe sonte ka arritur te barazoje 1-1 ne France me Lyon-in. I pyetur nga Sky se per cilen skuader do te beje tifo ne ndeshjen e nesrme, Mou ka thene: "Une jam gjithnje me te mitje, dhe te mijte jane Zikaltrit. Atje kam njerezit e mij, miqte e mij me te mire, dua qe ta fitojne cdo ndeshje si ne kampionat ashtu edhe ne Champions. Ndeshja e neserme do te jete e forte per te dyja skuadrat, Bayerni nuk po shkon edhe aq mire ne kampionat keshtuqe mendohet tek nje perqendrim i gjermaneve per ne Ligen e Kampioneve. Une do te jem duke e shikuar kete ndeshje me Fanelen time Zikalter dhe duke bere Tifozllek per INTER..." | |
|