eN Co-Admin
| Titulli: Zanetti: Ne jemi të vetëdijshëm për forcën tonë Ne deshirojme të kualifikohemi.(22.02.2011) Tue 22 Feb - 1:32 | |
| Është kapiteni, Javier Zanetti, njeriu i zgjedhur nga Leonardo qe do te drejtojë në një konferencë për shtyp në prag të ndeshjes Inter-Bayern. "Unë jam mirë. Në vitet e fundit ne kemi arritur qëllime të rëndësishme dhe ne duam të arrijmë më shumë dua qe ta bëj veten të dobishëm për këtë ekip më bën të ndihem i rëndësishëm." Këto janë Fjalët e para Javier Zanetti-së, lojtari i zgjedhur nga Leonardo për konferencën e shtypit në prag të ndeshjes Inter-Bayern, e vlefshme për Ligen e Kampioneve, e cila do të luhet nesër ne mbremje në stadiumin 'Giuseppe Meazza' ndeshja do te filloj ne ora 20,45.
Ne u takuam me Bayern ne Maj dhe fituam,por nesër do të jetë një lojë ndryshe, por ne shpresojmë që të jemi ne formë të madhe siç ishim atëherë. "Bayern janë një ekip i madh, por ne duhet të përpiqemi dhe të fitojë ndeshjen. Ne duhet të jemi të kujdesshëm për të mos i lënë shume hapësira atyre, por ne jemi gati. Ne jemi të vetëdijshëm për forcën tonë. Dhe kjo është Liga e Kampionëve ne duam të shkojmë përpara. "
Hero i madh i 22 Majit ishte Diego Milito, por nesër ai nuk do te luaj: "Më vjen keq qe nuk luan Milito, por ekipi mendon se mund të bëjë të njëjtën gjë për lojën e tij dhe për të arritur një rezultat pozitiv," tha kapiteni Interit. | |
|