Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen (11.10.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen   (11.10.2010) Empty
MesazhTitulli: Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen (11.10.2010)   Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen   (11.10.2010) EmptyMon 11 Oct - 6:39

Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen   (11.10.2010) Pato_111

Alexandre Pato ka insistuar se klubi i vetëm për të cilin do të largohej nga Milani, është Barcelona. Sulmuesi brazilian tashmë një kohë të gjatë spekulohet me transferim në Angli, ndërsa së fundi sugjerohej se një lëvizje e tillë mund të ndodhë gjatë verës së vitit të ardhshëm.

Ish-trajneri i tij nga Milani, Carlo Ancelotti – tani në Chelsea – ka konfirmuar dëshirën e tij për transferimin e Patos në Stamford Bridge. Mirëpo, edhe menaxheri i Manchester Cityt, Roberto Mancini është i gatshëm të paraqesë ofertë për Paton.

Mirëpo, 21-vjeçari ka insistuar se nëse vendos të largohet nga Milani, do ta bënte vetëm për të kaluar te Barcelona. “Jam i nderuar nga interesimi i Manchester Cityt, por jam futbollist i Milanit dhe ndihem i lumtur këtu”, tha Pato për të përditshmen sportive italiane, Corriere dello Sport.

“Por, nëse një ditë largohem nga Milani, do të dëshiroja të bart fanellën e Barcelonës. Mendoj se do të largohesha nga Milani vetëm për Barcelonën”, përfundoi ai. Sipas mediave italiane, Barcelona tashmë ka siguruar një opsion për Paton, si pjesë e marrëveshjes që dërgoi Zlatan Ibrahimovicin në Milan gjatë verës.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pato Largohem Nga Milani Vetem Per Barcelonen (11.10.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Milani në të njëjtin nivel me Barcelonën
» Pato: Milani mund ta fitojë LK
» Vetëm Messi më i mirë se Pato
» Luis Fabiano: Mund Te Largohem Nga Sevilla (15.10.2010)
» Galliani: Pato nuk është në shitje 10.06.2010

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: