Fc.Inter Albanian Admin

| |
Edmondd. Anëtar

| Titulli: Re: Historia e Klubit Zikalter Thu 30 Dec - 1:41 | |
| Ni skuader osht n`qytett t`milanos e ajo skuader osht F.C INTERNAZIONALE 1908 . | |
|
Il Bauscia Moderator

| Titulli: Re: Historia e Klubit Zikalter Thu 31 Mar - 13:08 | |
| Gjarpri eshte nje simbol aristokratesh.
Origjina e tij mendohet te rrjedhe nga figura mitologjike e baziliskut. Kjo ikone ishte simboli i dy familjeve me te njohura dhe me te fuqishme ne Lombardi: familja Visconti ( gjarper qe midis dhembeve ka nje njeri, datuar qe ne shekullin XI) dhe me pas ajo Sforza. Qe atehere stemat e ketyre familjeve jane bere emblema e Milanos dhe gjarpri i Interit simbolizon prejardhjen e larte aristokratike te ketij klubi.Sot per sot, gjarpri eshte nje nga dy simbolet e Milanos. Simboli tjeter eshte kryqi i kuq ne sfond te bardhe ( fanella e 100 vjetorit te Interit ) qe ka prejardhje qe ne kryqezaten e pare te shekullit XI nga templaret te cilet ishin njerez te pasur dhe aristokrate.
| |
|
hekuran-dr@hotmail.com Anëtar

| Titulli: Re: Historia e Klubit Zikalter Fri 22 Apr - 19:42 | |
|  interi eshte skuadra ime e preferuar e lexova historin e interit dhe hera e par qe e lexoj dhe kete e lexova fal jush flm qe ben kaq shum per interin dhe per tifozet e tij.ta duam interin deri ne vdekje edhe sikur te shkoj ne serin Bprap do te jemi me te.forzaaaaaa interrrrrrrrrrrrrr | |
|
Interisti_Vlonjat Anëtar

| Titulli: Re: Historia e Klubit Zikalter Sat 1 Oct - 5:47 | |
| Kemi nje histori me te vertet te bukur dhe nje super ekip per mos te then qe stema e interit sot per sot esht nje nga stemat me te bukura une e kam shum fiksim mendja ma thot ta bej tatuazh kte stem  | |
|
Sponsored content
 | Titulli: Re: Historia e Klubit Zikalter  | |
| |
|