Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010

Shko poshtë 
AutoriMesazh
eN
Co-Admin
Co-Admin
eN

Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010 Empty
MesazhTitulli: Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010   Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010 EmptyThu 17 Jun - 19:31

Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010 F.0617150645808_m

Mesfushori brazilian Philippe Coutinho, ka thënë se dëshiron të bëhet Kaka i Interit, në kohën kur ai është duke i përjetuar ditët e fundit me skuadrën Vasco De Gama, para se t’i bashkohet kampionit të Evropës.

Tuttosport shkruan se Coutinho do t’i nënshtrohet një testi mjekësor me klubin, me ç’rast do të takohet me trajnerin e ri, Rafa Benitez. Ai thotë se e kanë kërkuar edhe Real Madridi e Barcelona.

“Kaka është lojtar i madh, ai e merr topin dhe vrapon në drejtim të portës kundërshtare, gjë e cila më pëlqen ta bëj. Unë jam mesfushor ofensiv dhe më pëlqen t’u shërbej sulmuesve. Marco Branca më besoi që nga minuta e parë. Real Madridi dhe Barcelona më dëshiruan gjithashtu, por kur është dashur ta bëja zgjedhjen, nuk pata dyshime. Milano është qytet i mirë dhe San Siro vend vërtetë i mirë”, deklaroi ardhmëria e Interit, Coutinho.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Coutinho: Kaka i Interit 18.06.2010
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: