Claudio Ranieri:Ky ekip e ka në gjakë për të luftuar dhe për të fituar (22.09.2011)
Autori
Mesazh
eN Co-Admin
Titulli: Claudio Ranieri:Ky ekip e ka në gjakë për të luftuar dhe për të fituar (22.09.2011) Thu 22 Sep - 8:42
Ranieri u konfirmua si shefin i ri në Appiano Gentile të enjten dhe i tha Inter Channel se ai ka besim të plotë tek lojtarët e tij.
"Është një moment negativ, por ky ekip e ka në gjakë për të luftuar dhe për të fituar," tha Ranieri pastaj vazhdonë."Unë besoj në këta lojtarë. Nëse keni krijuar një ndjenjë të mirë në ekip, ju do të bëni shumë mirë. Unë jam i gatshëm të angazhohet për këtë ekip në çdo mënyrë." Cfarë ka ndikuar që Interi të ket një fillim të keq këtë sezonë?"Shumica e problemeve vijnë për arsyje të lëndimeve dhe fatit të keq," pohoi ai. "Unë jam këtu me krenari të madhe, dhe ishte i nderuar që të merrja një telefonatë nga presidenti Massimo Moratti."Unë nuk besoj në një sistem të veçantë, unë besoj në lojtarët, dhe në të paturit një marrëdhënie të mira me ta.Unë e dua punën time në maksimum, dhe vetëm mundohem që çdo gjë që bëj të jetë me profesionalizëm ."perfundojë Ish-tranjeri i Romes që arriti tek Interi për shkak të shkarkimit të Gian Piero Gasperini pas 5 ndeshjve prej te cilave 4 humbje dhe nje barazim
Claudio Ranieri:Ky ekip e ka në gjakë për të luftuar dhe për të fituar (22.09.2011)