megi99 V.I.P
| Titulli: Flet Sneijder: " Me united dhe City asnje kontakt, e ardhmja ime... " Sun 7 Aug - 6:30 | |
| Eshte ne qender te merkatos se Interit, dhe i kerkuar nga dy klubet e Machesterit, pa dyshim qe eshte ai i vetmi protagonist i kesaj merkatoje. Po flasim per Wesley Sniejder, cili donte te jepte edhe ai mendimin e tij ne lidhje me gjithe keto zera te cilat e gjejne gjithmone e me shume protagonist. "Kam lexuar nga te gjitha llojet, por mund te them me ndershmeri se nuk di me te vertete asgje. Ajo qe di eshte se, Interit i duhen para, dhe me sa duket cmimi im eshte ai me i miri per shitjen. Per sa i perket MAchester United & City, ketu do te jem i shpejte. Nuk kam folur asnje here me asnje nga keto klube, keshtu qe nuk mund te kete kuptim te flas per te ardhmen time. Javen qe vjen do te luaj me kombetaren hollandeze kunder Anglise, e me pas kam 5 dite pushime. Besoj se deri atehere cdo gje do te jete e qarte" . Me kete e mbyll Sneijder, i cili me sa duket nuk di akoma se c'fare do te behet me te, por na le te kuptojm se edhe nje largim i tij eshte i mundur. | |
|