Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Albania
Moderator
Moderator
Andi Albania

Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011) Empty
MesazhTitulli: Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011)   Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011) EmptySat 9 Jul - 23:09

Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011) NasriAction180808_450x390

Samir Nasri , mesfushori i Arsenalit dhe nje nga emrat me te perfolur ne merkaton e veres i ka mbyllur dyert per nje transferim te mundshem te skuadra Italiane , Inter . Sipas Daily Star , ne fakt , Arsene Wenger citohet te kete thene per deshiren e tij qe mos te transferohet te Inter . Ne kete pike mbetet te shihet se cdo te ndodhe ne fatin e mesfushorit francez , i cili ende mund te ndikoje ne interesimin e Inter . Nasri mund te blihet edhe nga Manchester United dhe City te cilet jane ne kerkim te tij .
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nasri per Wenger : Une nuk shkoje ne Inter (10.07.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Inter Kthehet Ne Sulm Per Samir Nasri (22.06.2011)
» ItaliaH24: "Nasri prane nenshkrimit me Inter" (15.06.2011)
» Di Marzio : Inter kerkon Nasri , ndoshta me largimin e Sneijder (11.06.2011)
» Ferguson kerkon Gotze,Mancini kerkon Nasri.Sneijder mbetet ne Inter ? (15/08/2011)
» Claudio Pizarro i gatshëm të shkojë te Interi (06.12.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: