Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur 29.05.2010

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur  29.05.2010 Empty
MesazhTitulli: Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur 29.05.2010   Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur  29.05.2010 EmptySat 29 May - 6:07

Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur  29.05.2010 Drogbany

Mbrojtësi i Interit, Lucio, e vlerëson sulmuesin e Chelseat, Didier Drogba, si rivalin më të vështirë me të cilin është përballur deri tash.
Braziliani do të përballet me Drogban përsëri në Kupën Botërore, pasi kombëtarja e tij është në të njëjtin grup me atë të Bregut të Fildishtë.
“Ai djalosh është një prej sulmuesve më të fuqishëm kundër të cilëve kam luajtur, edhe në aspektin teknik edhe në atë fizik. Kam qenë i dërmuar pas ndeshjes në Stamford Bridge, sa mezi kam lëvizur”, ka thënë Lucio.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lucio: Drogba më i vështiri që jam përballur 29.05.2010
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Reali, 10 milionë për Drogba? (15.08.2010)
» Lucio: "Te Vazhdojme Keshtu Me Koken Lart" (12.09.2010)
» Inter - Juve: Rikthehen Militto, Lucio dhe Julio Cesar (02.10.2010)
» Lucio: "Fitorja Ne Boterorin e Klubeve Do Te Na Jape Force Per Te Rikuperuar" (12.12.2010)
» Rekord i Ri Per Inter Me Cmimet e Lojtareve Me Te Mire Te Uefa Champions League 2009-2010 (27.08.2010)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: