Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Pazzo XInter
Moderator
Moderator
Andi Pazzo XInter

Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011) Empty
MesazhTitulli: Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011)   Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011) EmptyMon 16 May - 7:24

Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011) Yuto-Nagatomo-Goal-celebration

Intervistuar nga Radio Sport trajneri i Cesena,Massimo Ficcadenti duke diskutuar per Yuto Nagatomo,ka thene:"Une ja kam keshilluar Presidentit per te blere Nagatomon dhe ai besonte ne kete keshille une jam i lumtur.Ai ka deshmuar se eshte nje djale i madh.."
Pastaj per te riun Davide Santon i cili eshte ne pronesi te Interit por i dhene huazim tek Cesena."Ai ka arrdhur ne mes te sezonit dhe ndoshta ka pasur kohe te veshtira.Une mendoj se ai deshiron te luaje ne nje skuader mesatare qe te permisohet ne nivelin taktik.Mund te behet nje lojtare i madh,vetem ka nevoje per shume pune."
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Cesena,Ficcadenti "Nagatomo ne Italia fale meje" (16.05.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Hazard për Sky: Inter pas meje. është bukur, por...(03.11.2011)
» Santon: "Tek Cesena Kam Rigjetur Besimin" (23.03.2011)
» Matrix per tifozet : "Ne krye te botes , fale jush" (11.09.2011)
» Pedullà: "Sanchez Drejt Interit Fale Zamoranos" (20.05.2011)
» Cesena-Inter, do te drejtohet nga Gjyqtari Romeo (15.12.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: