Coutinho: "Goli i Pare Me Interin. Cfare Gezimi..." (08.05.2011)
Autori
Mesazh
Fc.Inter Albanian Admin
Titulli: Coutinho: "Goli i Pare Me Interin. Cfare Gezimi..." (08.05.2011) Sun 8 May - 9:31
"Me ne fund kam arritur te shenoj...": E ka komentuar keshtu Talenti Brazilian Philippe Coutinho golin e tij te pare me fanelen Zikalter qe ka ardhur ne ndeshjen e sotme kunder Fiorentines, te fituar me rezultatin 3-1. "Ka qene nje ndeshje mjaft e veshtire, fatmiresisht ka ardhur fitorja ne kete ndeshje dhe goli im i shenuar, jam mese i lumtur per kete gje. Nuk ishte Sneijder ne ndeshjen e sotme, lojtar qe i gjuan gjithnje goditjet e denimit nga ai pozicion, keshtuqe e mora persiper une. Stervitem shpesh mbi goditjet e denimit dhe duhet ti them faleminderit edhe Wesleyt per ate gol, ishte pak a shume sipas menyres se tij te shenimit. Sigurisht qe kam ndjere lodhje ne minutat e fundit te takimit, nuk arrija te luaja prej shume kohesh dhe kur rihyn ne fushen e lojes, eshte paksa e veshtire." Goli ?: "Ja dedikoj nenes time." Goditjet e Denimit ?: "Shpesh ne fund te cdo seance stervitore, qendroj me shume se te tjeret se bashku me Joel Obi dhe MacDonald Mariga per te provuar veten nga goditjet e denimit." Ato vendosen ne Murin Mbrojtes ?!: "Jo... gjuajne dhe ato." (Mbyll duke qeshur kete Interviste Talenti Zikalter...)
Coutinho: "Goli i Pare Me Interin. Cfare Gezimi..." (08.05.2011)