Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Stankovic: "Ndoshta Terheqje Muskulare. Kampionati ? Mjaft e Veshtire" (24.04.2011) Sat 23 Apr - 21:49 | |
| I detyruar te dale nga fusha e lojes para kohe per shkak te nje demtimi ne ndeshjen e djeshme kunder Lazios, Dejan Stankovic ka folur per mediat: "Mund te them se jam mire, gjate javes kam pasur nje problem ne kofshen e djathte, ndersa ne ndeshjen e djeshme thuajse kam pesuar nje terheqje ne ate te majten. Te marten do te kryhen testet mjeksore per te mesuar me shume rreth demtimit qe me ka detyruar ta mbyll ndeshjen e djeshme me perpara. Persa i perket ndeshjes se djeshme mund te them se ka pasur nje reagim fantastik nga i gjithe grupi, vlerat e verteta mund te them se i kemi treguar tashme. Gjendeshim ne disavantazh te 1 goli me nje lojtar me pak per shkak te daljes me karton te kuq te J. Cesar dhe ja kemi arritur ta kthenim rezultatin ne favorin tone kunder nje kundershtari mjaft te forte." Kampionati ? "Matematika na ben te mos dorezohemi ndersa persa i perket diferences se pikeve mund te them se duket mjaft e veshtire..." | |
|