Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Milito: "Mund Te Fitojme Ne Gjermani" (09.04.2011) Fri 8 Apr - 21:17 | |
| Diego Milito i intervistuar nga Inter Channel ka folur rreth situates momentale ne klubin Zikalter dhe ndeshjes per jete a vdekje qe i pret ne Gjermani kunder Schalkes. Bomberi zikalter tregohet mjaft optimist pr sfiden e se merkures ne Gelsenkirchen: "Kemi arritur te bejme nje kthim loje te mrekullueshem me Bayernin ne ndeshjen e meparshme te Champions League, pse mos ta bejm dicka te tille edhe me Schalke. Goli i shenuar nga une dhe ai i Stankovic do te jene mjaft te rendesishem." Leo Gjithnje Thote Fjale Te Mira Per Princin Zikalter: "Kam kaluar 2 muaj jo te thjeshte per nje sulmues qe ne sezonin e kaluar ka arritur te fitoje gjithcka, shpresoj t'ja paguaj besimin qe Leo me ka dhene. Jam mjaft i lumtur qe ai flet ne nje menyre te tille per mua." Persa i perket situates aktuale te Zikalterve Milito ka thene: "Jemi ende ne gare ne te gjitha kompeticionet e mundshme ku luajme. Per nje gje jam mese i sigurt, Do te Luftojme deri ne fund te gjithe bashke..." | |
|