Thiago Silva:Leonardo kishte të drejtë për të kaluar në Inter (02.04.2011)
Autori
Mesazh
eN Co-Admin
Titulli: Thiago Silva:Leonardo kishte të drejtë për të kaluar në Inter (02.04.2011) Fri 1 Apr - 21:55
Mbrojtësi i Milanit Thiago Silva nuk strehon pasi do te kete perballe ish-trajnerin e tij Leonardo.
Leonardo kaloi 13 vjet si lojtar me Milan dhe trajner i ekipit të parë, por pas disa mos marrveshjeve me president Silvio Berlusconi u largua nga klubi. Ai më vonë u shfaq për të marrë rivalin Interin pas largimit të Benitez.
Silva i tha Eurosport: "Nuk kam asgjë kundër tij dhe unë mendoj se ishte vendim i drejtë të pranojë ofertën e Interit. Ai është ende në fillim të karrierës së tij si tranjere dhe kjo eksperienc mund ti sherbej.
"Unë kam qenë i lumtur më Leonardo. Në fund të fundit, ai nuk ishte ai i cili dëshironte të largohej. Një muaj më vonë, ai mori një ofertë nga ana e rivalve. Nuk ka asnjë arsye për të qëndruar pa punë, kur një herë në jete te vjen nje mundësi e mir. "
Silva pranon që lëvizja Leonardo për të Nerazzurret ka mërzitur disa adhurues, por nuk duhet të harruar puna e tij si një lojtar i Rossonerve.
"Ai ka bërë aq shumë për Milanin, por unë jam i sigurt se do të ketë disa fishkellima kundër tij. Unë gjithashtu e di se ai do të qëndroj i qetë dhe nuk do të të përgjigjet.. "
Komentet Silva vijnë përpara ndeshje Milan-Inter, me klubet e vendit te parë dhe të dytë në Serie A dhe duke luftuar për titullin.
Thiago Silva:Leonardo kishte të drejtë për të kaluar në Inter (02.04.2011)