Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Emirmimi
Anëtar
Anëtar
Emirmimi

Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës  Empty
MesazhTitulli: Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës    Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës  EmptyMon 7 Feb - 11:12

Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës  F.0207120135800_m
Menaxheri i Interit, Leonardo, ka lavdëruar lojtarët e tij, por edhe ata kundërshtar, pas fitores ndaj Romës, ndeshje e cila prodhoi plot tetë gola. Kampioni në fuqi i Italisë ka siguruar pozitën e tretë në tabelë me edhe një ndeshje më pak të zhvilluar, pas
fitores 5-3, dhe Leonardo është më se i kënaqur me tre pikët. “Sot, pash një ndeshje të jashtëzakonshme në mes dy ekipeve të shkëlqyeshme dhe mbaj mendimin se Marco Borriellë është sulmuesi i qendrës më i mirë në Serie A. Wesley Sneijder bëri një paraqitje të shkëlqyeshme sot, sikur edhe Samuel Eto’o, Giampaolo Pazzini, Daniele De
Rossi, Fabio Simplicio dhe shumë të tjerë”. “Ky sezon i Serie A do të jetë një betejë e vërtetë deri në fund me shumë ekipe që janë afër njëri-tjetrit. Mund të shihni në çdo ndeshje sa e komplikuar është të fitosh tre pikët. Vetëm shikoni disa rundet e fundit dhe do të shihni sa shumë befasi ka”, ka thënë Leonardo.

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Leonardo lavdëron lojtarët pas fitores ndaj Romës
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Allegri i kënaqur pas fitores ndaj Sampdorias
» Leonardo drejt fitores nr.9 ne San Siro (21.03.2011)
» Parolo lavderon Motten: eshte nje lojtar shume inteligjent (31.03.2011)
» Ne kerkim te fitores numer 1300 (16.04.2011)
» Vleresimi i Lojtarve Ne Ndeshjen Kunder Romes (20.04.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: