Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
eN
Co-Admin
Co-Admin
eN

Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011) Empty
MesazhTitulli: Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011)   Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011) EmptyFri 4 Feb - 4:13

Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011) Calciomercatointerbranc

Pak minuta më parë, nje raporte nga Sport Sky në fjalët e drejtorit teknik Marco Branca mbi të rejat e fundit nga Inter, duke filluar nga njeriu i ditës, Yuto Nagatomo, i cili u prezantuan sot në Pinetina. Branca foli per transferimin e Nagatomo "Cesena dhe Inter arriten marveshjen per huazimin e Nagatomo me të drejtën e blerje, unë mund ta konfirmoj këtë, dhe unë dua të sqaroj se nuk është e "lidhur" me huazimin ne Cesena te Davide Santon, negociatat janë të pavarur .
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Branca:Nagatomo nuk eshte i "lidhur" me Santon...(04.02.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Moratti per shkembimin Kaka-Maicon:Kjo nuk është e vërtetë,eshte nje genjeshter (06.06.2011)
» Rikthimi i Special One eshte i gjithi per tu rikonstruktuar:ja cila eshte situata (17/04/2011)
» Sara Benci: “Moratti Mese i Lidhur Me Militon" (06.03.2011)
» Eto'o:"Moratti eshte zoti ne toke, Interi eshte klubi me i mire ne Itali.Mourinho Special."(25.08.2011)
» Lucio: I gatshem per tu lidhur me Interin deri ne fund te karrieres (27.03.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: