Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011) Empty
MesazhTitulli: Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011)   Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011) EmptyFri 28 Jan - 6:16

Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011) Pazzini_100303t

Giampaolo Pazzini i takon Interit. Sulmuesi 26 vjeç, është blerë të enjten nga kampioni italian nga Sampdoria.

Përfaqësuesi italian ka nënshkruar kontratë deri më 30 qershor të vitit 2015.
Ish futbollisti i Fiorentinës, i cili ka shënuar 64 gola në Serie A, do ta vesh fanellën me numër 7, ndërsa do të prezantohet zyrtarisht të shtunën në ora 13.
“Kam arritur këtu por nuk arrij ende ta kuptoj se kjo ka ndodhur. Ky është jnë gëzim i madh për mua. Në futbollin e sotëm, nuk mund të dish asgjë, kjo ishte një gjë e shpejtë, që nuk e prisja absolutisht. Por, e përsëris: jam me të vërtetë i kënaqur”, tha Pazzini.
Ndërkohë, Inter e ka shitur në Sampdoria mesfushorin Ludovic Jonathan Biabiany.

Edituar për herë të fundit nga Fc.Inter Albanian në Fri 28 Jan - 22:55, edituar 3 herë gjithsej (Reason for editing : Problem me foton)
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zyrtare: Pazzini vishet zikaltër (28.01.2011)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Bookmakers: Bale Shenon Kunder Milanit Ne Ch.L, Me Pas Vishet Zikalter (08.03.2011)
» Gazzetta.it: "Pazzini Lojtari Me i Ri Zikalter" (27.01.2011)
» Zyrtare: "Castaignos Zikalter Ne Qershor" (31.01.2011)
» Lille - Inter , Formacionet Zyrtare : Pazzini me Zarate (18.10.2011)
» Ganson, Ndarje Zyrtare Nga Santos. Oferte Zikalter Per Te... (22.03.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: