Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime (26.11.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime  (26.11.2010) Empty
MesazhTitulli: Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime (26.11.2010)   Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime  (26.11.2010) EmptyFri 26 Nov - 8:03

Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime  (26.11.2010) Interm10

Fjalet rreth interesimit te ekipit gjerman Shalke 04 per mesfushorin e Interit Dejan Stankovic, ai i eshte pergjigjur: "Nuk kam degjuar akoma per kte interesim te Shalke 04 per mua, gjithsesi me jep kenaqesi te degjoj qe ne moshe 32 vjecare ka ekipe qe te kerkojne akoma. Dua te them se nuk mundem ta shikoj veten larg Interit dhe larg Italise, vend ku kam thuajse 13 vjet qe gjendem. Eksperienca ime e pare ne futboll ka qene pikerisht kjo dhe shpresoj qe te jete deri ne fundin e karrieres sime. Tek Inter ndjehem si ne shtepine time, te gjith me respektojne duke perfshire edhe tifozet. Mund te them se me 95% do ta mbyll karrieren time tek Inter...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Stankovic: "Schalke Interesohet Per Mua? Jo, Inter Eshte Shtepia Ime (26.11.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: