Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..." (07.11.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..."  (07.11.2010) Empty
MesazhTitulli: Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..." (07.11.2010)   Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..."  (07.11.2010) EmptySat 6 Nov - 12:36

Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..."  (07.11.2010) 13708610

"Jam ndjere i lumtur qe kam arritur te ndihmoj skuadren ne nje moment te tille me shume lojtare te demtuar. Jam gjithnje ne sherbim te trajnerit dhe te shokeve te mij te ekipit. Pas ksaj ndeshje me Brescian kemi arritur te marrim vetem nje pike, te themi te vlefshme. Nuk ishte e thjeshte, lojtaret e Brescias u mbyllen te gjith ne mesfushen e tyre, te gjeje hapsira ishte paksa e veshtire. Persa me perket mua, mund te them se kisha nevoje te luaja e te tregoja vlerat e mija, gje te cilen ne kete mbremje jam perpjekur te bej. Gjithsesi na duhet te vazhdojme te punojme shume per te arritur aty ku duam...
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Santon: "Kisha Nevoje Ta Ndihmoja Interin..." (07.11.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: