Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Milani përtyp Napolin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Milani përtyp Napolin  Empty
MesazhTitulli: Milani përtyp Napolin    Milani përtyp Napolin  EmptyMon 25 Oct - 15:44

Milani përtyp Napolin  Zlatan+Ibrahimovic+SS+Lazio+v+AC+Milan+Serie+sWjCVw6wXGMl

Milani ka shënuar fitore tejet të rëndësishme në San Paulo te Napoli me rezultat 2-1, për të tejkaluar tashmë edhe zyrtarisht kampionin aktual dhe rivalin e përbetuar, Interin.
Ndeshja që u prit të jetë dinamike dhe me shumë gola, doli të jetë e kundërta, pasi që ndeshja në disa momente ishte tejet monotone.Sidoqoftë, Milani shpërblehet pas 22 minutash lojë, kur Robinho me të majtën e tij realizoi gol paksa me fat për 1-0 dhe epërsinë e parë të Milanit në këtë takim. Napolitanët sulmuan dhe ishin fare pranë golit të barazimit në fund të pjesës së parë, por Abbiati sonte ishte i jashtëzakonshëm.Përndryshe, Napoli mbeti me një lojtar më pak në fund të pjesës së parë, kur Pazienza u ndëshkua me kartonin e dytë të verdhë.Pjesa e dytë ishte më interesante, sidomos fundi i saj. Massimo Oddo realizoi asistimin e dytë të tij në këtë ndeshje kur harkoi për mrekulli te Zlatan Ibrahimovic (77’), që me klasin e tij nuk e pati të vështirë të shënojë për 2-0.Kur të gjithë menduan se ndeshja përfundoi, i këtij mendimi nuk ishte Ezequiel Lavezzi (83’), që pas një dueli me Sokratis, arriti që të zgjohet në këmbë dhe ta parabolojë Abbiatin e avansuar në atë moment, për ta bërë ndeshjen më dramtike dhe më të ashpër deri në fund. Ndeshja mbaroi me rezultat 2-1, me tri pikë të reja për Milanin.Pas javës së tetë Milani gjendet në pozitën e dytë me 17 pikë, dy më pak se lideri Lazio dhe dy më shumë se rivali lokal Inter. Javën e ardhshme mund të ndryshohet renditja në klasifikim, pasi që Genoa takohet me Interin dhe Milani me Juventusin.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Milani përtyp Napolin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Milani barazon sërish
» Milani interesohet për Bosingwa
» Ledesma kërkohet nga Milani
» Berlusconi: Milani do ta fitojë Scudetton
» Milani kërkon Maxwell (17.03.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: