Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Platini lëvdon Maradonan

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Platini lëvdon Maradonan  Empty
MesazhTitulli: Platini lëvdon Maradonan    Platini lëvdon Maradonan  EmptyMon 25 Oct - 15:34

Platini lëvdon Maradonan  Diego_maradona

Presidenti i UEFA-s, Michel Platini, e ka lëvduar një prej rivalëve të tij më të mëdhenj në futboll, Diego Armando Maradonan, që të shtunën bëhet 50 vjeçar.“Çfarë do të vidhja nga talenti i Maradonas? Atë gol të famshëm ndaj Anglisë. Ishte thjeshtë një gol fantastik. Kujtimi më i mirë që kam nga ai është rivaliteti mes Juventusit dhe Napolit”.“Unë shpeshherë krahasohesha me Maradonan nga mediat italiane, por gjithashtu ka ekzistuar respekt reciprok që edhe sot mbizotëron mes nesh. Ne të dy e shohim ndryshe futbollin. Ai ka pasur pasion të jashtëzakonshëm për futbollin, përderisa për mua ishte thjeshtë një lojë”.“Unë i dëshiroj atij çdo të mirë dhe shëndet, familjes së tij dhe fëmijëve të tij”, ka thënë Platini për Ansa.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Platini lëvdon Maradonan
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Platini kundër teknologjisë
» Mourinho lëvdon Interin
» Mancini lëvdon Carliton
» Chiellini lëvdon Militon 24.05.2010

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: