Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Inter_Vali
Admin
Admin
Inter_Vali

Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias Empty
MesazhTitulli: Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias   Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias EmptySat 23 Oct - 12:04

Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias Rafael-benitez-inter-milan-serie-a-04
Rafa Benitez thotë se Interi do të ketë një ndeshje të vështirë nesër dhe shton se Sampdoria është një ekip i rrezikshëm.

Spanjolli sot foli në konferencë shtypi, në prag të takimit të nesërm kundër Sampdoria në Giuseppe Meazza.

“Sampdoria është një ekip i organizuar me dy sulmues shumë të rrezikshëm, andaj do të jetë vështirë nesër. Ata do të mbrohen mirë dhe do të përpiqen të na befasojnë me kundër-sulme”.

“Nuk do jetë e lehtë të gjendet hapësira e duhur por ne do të japim më të mirën. Cassano? Kam pritur pyetje për të. Ai është një futbollist kualitativ. Më kanë thënë se ai e dëshiron shumë Interin. Cassano mund të luajë për çdo ekip, por ai është i lumtur te Sampdoria”, ka thënë Benitez
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Benitez: Do të jetë vështirë kundër Sampdorias
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Sneijder: "Nuk Ka Qene Nje Paraqitje e Mire Imja Ajo Kunder Sampdorias, Por Do Te Kthehem Shpejt... (25.10.2010)
» Leonardo pret ndeshje të vështirë kundër Lecces (20.03.2011)
» Paventi: "Sneijder Do Te Jete Kunder Fiores" (03.05.2011)
» Leonardo:Ndeshja Kunder Juventusit e vështirë, por Interi deshiron te vazhdoje me Fitore (13.02.2011)
» Sky:Chivu do te jete i gatshem per ndeshjen kunder Katanias (07.10.2011)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: