Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..." (01.10.2010)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Fc.Inter Albanian
Admin
Admin
Fc.Inter Albanian

Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..."  (01.10.2010) Empty
MesazhTitulli: Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..." (01.10.2010)   Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..."  (01.10.2010) EmptyFri 1 Oct - 9:56

Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..."  (01.10.2010) Dc709910

Ndeshja e fundit per Zikaltrit kunder Werder Bremenit, ishte nje ndeshje ku mund te themi se nxorri me se miri ne drrite talentin dhe aftesite e te riut Brazilian Philippe Coutinho. "Ne fillim kam mendur se do ta kisha te veshtire te shfaqesha ne nje skuader te tille plot me kampione, Inter sezonin e kaluar ka arritur te fitoje gjithcka te mundshme qe mund te fitohet brenda nje sezoni te vetem. Fale zotit me eshte dhene mundesia per te luajtur ne nje ndeshje te plote, si ajo kunder Werderit, jam stervitur shume per ta pasur nje shans te tille dhe vazhdoj te stervitem per te dhene me te miren time te mundshme."
Coutinho u ble nga Interi ne vitin 2008 por vetem ne kete sezon ai arriti te transferohej tek ekipi Italian duke qene se mosha minorene qe kishte nuk mund ta lejonte te luane ne nje ekip te tille. "Jam mese i lumtur qe gjendem ktu, ne nje klub ku te gjith te rinjte duan te luajne per te arritur me te miren e tyre te mundshme. Inter eshte nje nga klubet me te medha ne Europe. Persa i perket raportit me teknikun Benitez mund te them se i kam mjaft te mira dhe me jep knaqsi kur marr komplimente nga ai. Lojtari qe me ka ndihmuar me se shumti tek Inter deri me tani eshte Cordoba, me ka mbeshtetur perhere, edhe gjate stervitjes. Nuk dua te le menjane lojtaret e tjere, sepse sic e kam thene Inter ka nje grup fantastik lojtaresh, jane te mrekullueshem."
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Coutinho: "Inter, Nje Ambient Fantastik..." (01.10.2010)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Kërce tek: