Fc.Inter Albanian Admin
| Titulli: Kunder Romes, 300 Ndeshje Per Cordoban (25.09.2010) Fri 24 Sep - 22:57 | |
| Nese Ivan Cordoba do te zbriste ne fushen e lojes sot kunder Romes, per te do te ishte ndeshja e 300 me fanelen zikalter ne Itali. "Nje numer i pabesueshem, nuk mendoja se do te mundja te arrija kete numer prezencash me fanelen Zikalter, dhe ne fakt ja ku jam, gjithnje me deshiren per te luajtur dhe per te dhene me te miren time te mundshme per kete shoqeri. Fakti qe gjenden akoma ketu per te dhene kontributin tim ne fitoret e ekipit me ben te lumtur, jam mese i gezuar per kete qe jam duke bere dhe dua te vazhdoj ta bej dhe ne vitet ne vazhdim..."
Keni Debutuar Me Inter Ne 4 Janar Te Vitit 2000 Ne Ndeshjen Kunder Perugias Te Fituar Me Rezultatin 5-0, Cfare Kujtoni Nga Ajo Date ? "Ka qene nje fitore e bukur, bente ftohte dhe kishte mjergull ne fushen e lojes. Me kujtohet qe kam mberritur ne Itali me 27 Dhjetor dhe per 10 dite nuk mendoja se mund te beja me te miren time te mundshme ne ate ndeshje. Nuk mendoja se mund te luaja ne stadiumin San Siro aq shpejt, Stadium qe per mua ishte nje Mit dhe i tille do te mbetet gjithmone.
Ne Stervitjen e Djeshme Ka Qene Prezent Dhe Presidenti, Moratti. Si Eshte Raporti Juaj Me Te ? "Shkelqyeshem. Kam shume respekt per te dhe Besim, kjo eshte e rendesishme per tu ndjere si pjese e nje familje, kjo do te thote shume sepse me pas eshte ajo deshira per te zbritur ne fushen e lojes e per te ripaguar gjithcka kundrejt tij...
Ndeshja e Fundit Roma-Inter Ka Perfunduar Me Grindje Jo Me Futboll. Neser Besoni Se Do Te Luhet Futboll ? "Ashtu Shpresojme. Eshte gjithnje deshira jone te luajme futboll, besoj te gjejme nje skuader qe do te luaje futboll ashtu si edhe ne dhe do te jete nje ndeshje teper zbavitese... | |
|