Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Robben lëndohet, mungon dy muaj

Shko poshtë 
AutoriMesazh
bukxy juve
Anëtar
Anëtar
bukxy juve

Robben lëndohet, mungon dy muaj  Empty
MesazhTitulli: Robben lëndohet, mungon dy muaj    Robben lëndohet, mungon dy muaj  EmptyTue 3 Aug - 22:53

Robben lëndohet, mungon dy muaj  Robenn
Anësori i Bayern Munichut, Arjen Robben, ka pësuar një dëmtim muskulor në kofshën e majtë, ndërsa pritet që ati të mungojë së paku dy muaj.

Ky është lëndim tepër serioz. Skanimet kanë zbuluar një vrimë prej pesë centimetra në muskul. Është papërgjegjësi që ka luajtur në Botëror me këtë lëndim dhe që askush të mos e ketë vërejtur këtë. Unë u kam ofruar holandezëve ndihmën time më shumë se një herë gjatë Botërorit, por askush nuk ishte i interesuar për ndihmën time”, ka thënë mjeku në krye të stafit mjekësor te Bayerni, Hans-Wilhelm Mueller.
Ky lëndim i Robben do të jetë hendikep i madh për Bayernin, kur dihet se në fundjavë takohet me Schalken në kuadër të Superkupës së Gjermanisë. Bavarezët e nisin Bundesligën më 20 gusht ndaj Wolfsburgut.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Robben lëndohet, mungon dy muaj
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: