Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato  Empty
MesazhTitulli: Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato    Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato  EmptyThu 15 Jul - 3:30

Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato  Silvio-berlusconi

Presidenti i Milanit, Silvio Berlusconi, edhe njëherë e ka ripërsëritur qëndrimin e tij se gjatë kësaj vere tifozët e Milanit nuk duhet të presin superlojtarë, pasi Rosonerët do të kufizohen në shpenzime.

“Për shtatë vite unë kam shpenzuar 427 milionë euro para të mia në klub. Më pas, kur e shikova bilancin e shpenzimeve, vërtetë jam shtangur”, theksoi ai për La Stampa.
Kohëve të fundit po flitet se Milani mund t’i shitet ose kompanisë arabe Fly Emirates ose gjigantit rus të gazit, Gazprom dhe si zakonisht edhe për këtë çështje kryeministri italian pati sens të mjaftueshëm humori.
“Nëse ata më japin 427 milionë euro, atëherë do ta shes. Por, si president që kam fituar më shumë se çdokush tjetër, unë kam dëshirë të vazhdoj ta mbaj klubin”, përfundoi Berlusconi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Berlusconi: Nuk ka shpenzime në merkato
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: