Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliForumLatest imagesNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuidentifikimiKërko

Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7

Shko poshtë 
AutoriMesazh
tifo_ultras
Co-Admin
Co-Admin
tifo_ultras

Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7 Empty
MesazhTitulli: Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7   Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7 EmptyThu 27 Jan - 6:49

Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7 Steven_gerrard112

Kapiteni i Liverpoolit, Steven Gerrard, ua ka tërhequr vërejtjen bashkëlojtarëve që të luftojnë deri në javën e fundit për një pozitë sa më të mirë, pasi që vendi i shtatë nuk e bën të kënaqur kapitenin e The Reds.

“Ne duam më shumë se sa pozitën e shtatë, pozita e shtatë nuk është e pranueshme në këtë klub. Nëse shikoni ku kemi qenë disa javë më parë, atëherë natyrisht se do të ishit të kënaqur me vendin e shtatë”.
“Por, ne kemi për kundërshtar të radhës Stoke Cityn dhe është me rëndësi që të vazhdojmë në këtë rrugë dhe të marrim edhe tri pikë tjera për t’u ngritur edhe më shumë në tabelë. Ne nuk jemi të kënaqur me pozitën e shtatë”, ka thënë Gerrard.

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gerrard: Paralajmron bashklojtarët, nuk jemi për vendin e 7
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Gerrard: Dalglish e ka bashkuar Liverpoolin
» Mihajlovic zë vendin e Prandellit te Fiorentina
» Given: Robinho e ka vendin te City
» Gerrard i përkushtohet Liverpoolit
» Gerrard: Dalglish e ka bashkuar Liverpoolin

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Intersitat.Com - Vendi ku takohen interistat shqiptare ::   Lajme & Info Nga Futbolli Neper Bote :: Lajme Te Ndryshme-
Kërce tek: